Snak The Ripper – Off The Rails 2LP LTD

200,00 zł

Limitowany winyl nr 86/150

Oczekiwanie na dostawę

Side A:

01. Off The Rails (Intro)
02. Say My Name
03. I Ain’t Dead
04. Knuckle Sandwich ft R.A. The Rugged Man

Side B:

05. I’m Good
06. Real Drugs
07. Hour Glass ft Young Sin & Evil Ebenezer
08. All Out ft Ritz

Side C:

09. Ashes
10. Baby Boy ft Jaclyn Gee
11. Driftin
12. Shania Twain

Side D:

13. Criminal Ideas ft Ill Bill & Reef The Lost Cauze
14. Paid Up
15. Highs AndLows ft Tiago Vasquez
16. Lesson Learned